Foto

Wij kijken naar wat het je oplevert! Zakelijk zowel privé. Voor de rest van je leven. Wij laten je de lange termijn voordelen voelen van andere, bewustere keuzes op korte termijn. Wat is jou dat waard in tijd en geld?Investering


Je gezondheid is je meest kostbare bezit. Onze totaalaanpak is dan ook erg waardevol. Vanaf het moment dat je hier in jezelf investeert, zul je je beter voelen, meer presteren en effectiever functioneren.Wat is de financiële investering? Deze is afhankelijk van verschillende factoren. Zowel van het aantal screeningsonderdelen dat je kiest, alsmede van extra zaken die je wellicht in het vervolgtraject wilt ervaren. Ook is de gekozen betalingstermijn een factor van invloed. Wat de uiteindelijke investering in totaliteit ook wordt, het zal neerkomen op een zeer gering bedrag per dag van de rest van je leven. Het gaat dan werkelijk over slechts enkele eurodubbeltjes per dag. Als wij dat nuchter uitzetten tegen de voordelen die ermee te behalen zijn, dan kunnen wij het woord ‘INVESTERING’ oprecht groot schrijven.
Laat onderstaand een contactverzoek achter en wij diepen graag samen met je uit welk scenario (= maatwerk) voor jou het beste is. Daaruit rolt dan vervolgens ook de hoogte van de investering.MenukaartWij adviseren de integrale screening (dat is inclusief het 100-dagen caddytraject). Het is evenwel ook mogelijk afzonderlijke onderdelen af te nemen. Desgewenst kunnen specifieke coaching-/counselling-afspraken op maat gemaakt worden tegen nader overeen te komen kosten.
De afzonderlijke onderdelen zijn:

 

Inclusief persoonlijk eindrapportagegesprek

In dit gesprek wordt een plan van aanpak op maat geformuleerd. Daarin worden duidelijke doelen gesteld; ook wat betreft de manier waarop Mind&Health gaat helpen bij het realiseren van die doelen.
 

Als er tijdens de screening onverhoopt een medische diagnose wordt gesteld, dan helpen we met een verwijzing naar een bekwame specialist (bijvoorbeeld, als wij na het bloedonderzoek afwijkende waarden constateren, die nader medisch onderzoek behoeven).


Caddy-begeleiding op maat
Na het eindrapportagegesprek volgt er gedurende 100 dagen het Mind&Health caddy-traject1. Gedurende 100 dagen2 begeleiden wij jou in het verandertraject met behulp van een Mind&Health caddy. Deze betrokken persoon motiveert, stimuleert en controleert eventueel dat de te nemen stappen ook daadwerkelijk worden gezet. Totdat de eerste resultaten merkbaar behaald zijn. Mind&Health verandert je leven.

1Het 100 dagen caddytraject bestaat uit tenminste drie live-ontmoetingen van anderhalf uur (op dag 0, plm. dag 50 en na 100 dagen). Tijdens deze live-ontmoetingen worden de doelen ten aanzien van het leefplan scherp gesteld en de realisatie geëvalueerd. Tussen de live-momenten in vinden de klant en de caddy elkaar ‘onbeperkt’ via WhatsApp, telefoon, sms en eventueel naar behoefte meer live-momenten.

Klik hier voor het schematische overzicht van ons individuele Mind&Health traject.

2100 dagen zijn minimaal nodig om een gedragsverandering duurzaam te bewerkstelligen

 


Zorgverzekering
Inmiddels heeft één zorgverzekeraar onze dienstverlening opgenomen in hun restitutiepolis. Daarnaast worden de activiteiten van de medisch specialisten, waar wij eventueel naar doorverwijzen, veelal ook vergoed.

 

Blijf op de hoogte!

Momenteel worden alle voorbereidingen getroffen om in december 2012 de deuren op onze centraal gelegen locatie aan het Naardermeer te openen. Wij houden je graag op de hoogte. Laat je e-mail achter en ontvang tijdig meer informatie.