Foto

Voor wie


Mind&Health is er voor iedereen. Zowel voor privépersonen als ook voor het bedrijfsleven (individuen, teams tot zelfs gehele bedrijven) en doorverwijzers (o.a. arbodiensten, artsen, arbeidsdeskundigen en arbeidsongeschiktheidverzekeraars). Wanneer meld jij je aan?

Mind&Health helpt je met de koers die je vaart als het gaat om je eigen vitaliteit. De Mind&Health aanpak is voor iedereen die zich wil verbeteren op leefstijlpunten, ongeacht de actuele status. Voor individuen en organisaties – met of zonder klachten, lichamelijk of psychisch. Hoe je verwacht vitaler, fitter en energieker te worden. En wat het betekent als je daarin investeert ten behoeve van jezelf, je bedrijf of organisatie.

Resultaten
Privé: betere ontspanningsrust en concentratie, meer zelfreflectie, voedingsbewustzijn, verhoging slaapkwaliteit, minder werkgerelateerde klachten, afname psychische klachten, productieverbetering, betere life/work balance.
Zakelijk: meer duurzame inzet medewerkers, hogere arbeidsproductiviteit, minder (langdurig) verzuim, voorkomen van uitval, meer rendement uit/van mensen, betere bedrijfsconditie, fittere teamspirit, gezonde werksfeer, behoud van key-mensen (DNA), zie het als andere vorm van beloning.


DoelgroepenBedrijven en not-for-profit-organisaties: topkader, managementteams, sleutelfunctionarissen.
Particulieren: ondernemers, DGA's, ZZP'ers, professionele dienstverleners.
Voor doorverwijzers zoals zorgverzekeraars, arbodiensten, arbeidsongeschiktheidsverzekeraars.Voor wie?
Het Mind&Health traject is er voor iedereen. Zowel voor privé personen als ook voor het bedrijfsleven en doorverwijzers, zoals:
  • Voor werkgevers zelf en werkgevers die hun kostbare medewerkers op een verantwoorde en betrokken wijze willen begeleiden in het verrichten van hun werkzaamheden.
  • Voor ondernemers/zelfstandigen die uitval willen voorkomen, door een paar graden koerswijziging van hun leefstijl.
  • Voor medewerkers op hoog niveau die vaak topprestaties moeten leveren. Bij Mind&Health leren ze hoe ze dit op een gezonde, verantwoorde en duurzame manier kunnen blijven doen.
  • Voor de screening van mensen die voor duur betaald en/of zeer specialistisch werk in aanmerking komen.
  • Voor privé personen die het bewustzijn ten aanzien van hun leefstijl willen vergroten.
  • Voor verzekeraars en arbo-diensten die hun klanten (veelal ondernemers) een effectieve en duurzame herintreding willen aanbieden.
  • Voor headhunters die willen weten wie ze aan een baan proberen te helpen.
  • Voor outplacement trajecten, waarbij de desbetreffende persoon weer klaar wordt gestoomd voor de nieuwe job.
  • Voor verzekerden die arbeidsongeschikt zijn geworden en die willen re-integreren.
Onze resultaten zijn inmiddels veelzeggend!.Blijf op de hoogte!

Momenteel worden alle voorbereidingen getroffen om in december 2012 de deuren op onze centraal gelegen locatie aan het Naardermeer te openen. Wij houden je graag op de hoogte. Laat je e-mail achter en ontvang tijdig meer informatie.