Foto

Zonder eigen persoonlijk leefplan zijn al je andere plannen (waaronder business-, familie- en vakantieplannen) niet geborgd. Zonder je leefplan staat je mentale en fysieke welbevinden namelijk op de tocht. Vandaar onze filosofie ‘iedereen’ te faciliteren bij het maken en verankeren van dit leefplan. Gun jij je dit ook?


Onze filosofie
Mind&Health biedt een uniek concept dat lichaam en geest in samenhang beziet met een aanpak gericht op bewustzijn en gedragsverandering op het gebied van leefstijl.


Waarom een leefplan?Wij bieden antwoord op de volgende vragen: Wanneer sta ik in de 'overdrive'? Hoe zorg ik voor voldoende energie? Hoe vaak beweeg ik? Wat vertelt de weegschaal mij? Wie en wat is belangrijk in mijn leven? Hoe energiek word ik 's ochtends wakker? Hoe ga ik met druk om? Heb ik, naast een businessplan, pensioenplan, vakantieplan en een financieel plan, ook een plan voor mijn eigen gezondheid en vitaliteit? Heb ik een leefplan; 'mijn persoonlijke businessplan'?


100 dagen begeleiding*Het integrale rapport voor de screening wordt na twee tot drie weken live en persoonlijk tussen jou en één van onze artsen besproken. Aansluitend wordt een zogenoemde 'caddy' ingeschakeld. Tussen jou en je caddy worden afspraken gemaakt over de toepassing van onze adviezen in jouw dagelijks leven. De caddy fungeert drie maanden als de positieve stok achter de deur. Daardoor worden duurzame veranderingen in je leefstijl, gezondheid en mentale welbevinden gerealiseerd. Wetenschappelijk is bewezen dat als gedragsveranderingen honderd dagen worden opgevolgd stelselmatig verankering in je dagelijks leven heeft plaatsgevonden. 

Klik hier voor het schematische overzicht van ons individuele Mind&Health traject.

*Het 100 dagen caddytraject bestaat uit tenminste drie live-ontmoetingen van anderhalf uur (op dag 0, rond dag 50 en na 100 dagen). Tijdens deze live-ontmoetingen worden de doelen ten aanzien van het leefplan scherp gesteld en de realisatie geëvalueerd. Tussen de live-momenten in vinden de klant en de caddy elkaar ‘onbeperkt’ via WhatsApp, telefoon, sms en eventueel naar behoefte meer live-momenten.
Blijf op de hoogte!

Momenteel worden alle voorbereidingen getroffen om in december 2012 de deuren op onze centraal gelegen locatie aan het Naardermeer te openen. Wij houden je graag op de hoogte. Laat je e-mail achter en ontvang tijdig meer informatie.